Dokas Králičí uši se srstí krátké 100 g
Související produkty
Poloměkké plátky z králičího masa pro zdravé mlsání.
Sušené králičí uši bez srsti jsou chutným žvýkacím pamlskem pro psy.
Přírodní pamlsek pro psy ve formě sušených králičích vnitřností.
Sušená králičí žebírka jsou chutným pamlskem pro psy.
Detailní popis produktu
Sušené králičí uši se srstí jsou chutným žvýkacím pamlskem pro psy.
Vhodné i pro psy trpící potravinovými alergiemi.
Pamlsky se srstí jsou vhodné pro očistu zažívacího ústrojí. Jedná se o čistě přírodní produkt.
Pamlsky Dokas jsou bez konzervantů, umělých barviv, dochucovadel a glycerinu.
Sáček má praktické uzavírání, pamlsky tak zůstanou déle čerstvé a voňavé.
Výroba těchto pamlsků se řídí přísnými předpisy Animal Welfare, které upravují zacházení se zvířaty, stanovují způsob a podmínky jejich chovu a určují pravidla pro zpracování masa s ohledem na životní prostředí i samotná zvířata.
Samotný chov králíků se rovněž pyšní oceněním Good Rabbit Award, které je udělováno společnostem, co dodržují pravidla druhově vhodného chovu.
Složení: 100 % sušené králičí uši
Analýza: bílkoviny 72 %, oleje a tuky 19 %, popeloviny 2,9 %, vláknina 0,5 %, vlhkost 9 %
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pamlsky pro psy |
---|---|
Značka: | Dokas |
Příchuť: | králičí |
Druh pamlsku: | žvýkací |
Typ pamlsku: | sušená masíčka |
Zvíře: | psi |
Složení: | bezobilné |
Země výroby: | CN |
Kroucené pochoutky s příchutí slaniny a sýra pro psy.
Nejvyšší kvalita a výborná chuť kuřete z druhově vhodného chovu.
Přírodní pamlsek pro psy ve formě sušených králičích vnitřností.
Silné tyčky z hovězí kůže a kachního masa o délce 33 cm zabaví na delší čas všechny milovníky...
Funkční poloměkké pamlsky pro psy obohacené o funkční ingredience. Jelen obohacený rozmarýnem.
Přírodní veganské kousky s kokosem a chia semínky jsou hypoalergenní pamlsky, které jsou ideální...
Žvýkací pochoutka, zpracovaná bez barviv a jiných přísad.
Malé chutné kousky se skvěle hodí jako odměna za poslušné chování psa při procházce nebo...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.