Dokas Králičí uši bez srsti 70 g
Související produkty
Poloměkké plátky z králičího masa pro zdravé mlsání.
Přírodní pamlsek pro psy ve formě sušených králičích vnitřností.
Sušená králičí žebírka jsou chutným pamlskem pro psy.
Detailní popis produktu
Sušené králičí uši bez srsti jsou chutným žvýkacím pamlskem pro psy.
Vhodné i pro psy trpící potravinovými alergiemi.
Jedná se o čistě přírodní produkt.
Pamlsky Dokas jsou bez konzervantů, umělých barviv, dochucovadel a glycerinu.
Sáček má praktické uzavírání, pamlsky tak zůstanou déle čerstvé a voňavé.
Výroba těchto pamlsků se řídí přísnými předpisy Animal Welfare, které upravují zacházení se zvířaty, stanovují způsob a podmínky jejich chovu a určují pravidla pro zpracování masa s ohledem na životní prostředí i samotná zvířata.
Samotný chov králíků se rovněž pyšní oceněním Good Rabbit Award, které je udělováno společnostem, co dodržují pravidla druhově vhodného chovu.
Složení: 100 % sušené králičí uši
Analýza: hrubé bílkoviny 69,3 %, hrubé oleje a tuky 19 %, hrubé popeloviny 4,2 %, hrubá vláknina 0,5 %, vlhkost 10 %
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pamlsky pro psy |
---|---|
Značka: | Dokas |
Příchuť: | králičí |
Druh pamlsku: | žvýkací |
Typ pamlsku: | sušená masíčka |
Zvíře: | psi |
Složení: | bezobilné |
Země výroby: | CN |
Zdravá kombinace sušených kuřecích prsou a kokosu, plná živin a exotické chuti.
Přírodní pamlsek pro psy ve formě sušených králičích vnitřností.
Vynikající plátky z hovězího masa pro zdravé mlsání.
Nejvyšší kvalita a výborná chuť kuřete z druhově vhodného chovu.
Funkční poloměkké pamlsky pro psy obohacené o funkční ingredience. Jelen obohacený rozmarýnem.
Lahodná kombinace sušených ančoviček a kuřecích prsou je to pravé pro malé i velké milovníky ryb.
Přírodní sušená pochoutka pro psy, která navíc čistí zuby, posiluje dásně a příznivě působí na...
Funkční poloměkké pamlsky pro psy obohacené o funkční ingredience. Krevety obohacené konopím.
Funkční poloměkké pamlsky pro psy obohacené o funkční ingredience. Králík obohacený papájou.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.