Dokas Kachní prsa proužky široké 900 g
Související produkty
Kostky z kachních prsou sušené mrazem vynikají intenzivní chutí a maximálním zachováním živin...
Kvalitní pamlsky z kachního masa jsou chutnou odměnou pro psy.
Kvalitní pamlsky z kachního masa jsou chutnou odměnou pro psy.
Nugety z kachních prsou sušené mrazem vynikají intenzivní chutí a maximálním zachováním živin...
Vynikající plátky z kachního masa pro zdravé mlsání.
Lahodné kachní masové proužky jsou tradičně oblíbenou pochoutkou.
Lahodné kachní masové proužky jsou tradičně oblíbenou pochoutkou.
Lahodné kachní masové proužky jsou tradičně oblíbenou pochoutkou.
Detailní popis produktu
Lahodné široké kachní masové proužky jsou tradičně oblíbenou pochoutkou. Vysoká kvalita použitých surovin zaručuje výraznou chuť a vůni. Jsou velmi oblíbené pro své přírodní složení.
Pamlsky Dokas jsou bez konzervantů, umělých barviv, dochucovadel a glycerinu. Sáček má praktické uzavírání, pamlsky tak zůstanou déle čerstvé a voňavé.
Složení: filet z kachních prsou 93%, vedlejší rostlinné produkty, minerální látky
Analýza: hrubé bílkoviny 54%, hrubé oleje a tuky 4,4%, hrubé popeloviny 4,3%, hrubá vláknina 0,5%, vlhkost 15%
Podávejte jako odměnu. Zajistěte dostatek pitné vody. Po otevření pečlivě uzavřete zipem a skladujte v suchu a chladu. Balení obsahuje kyslíkový absorbér pro uchování kvality výrobku.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pamlsky pro psy |
---|---|
Značka: | Dokas |
Příchuť: | kachní |
Typ pamlsku: | sušená masíčka |
Zvíře: | psi |
Složení: | bezobilné |
Země výroby: | CN |
Vynikající přirozená pochoutka bez jakékoliv další dochucovací úpravy.
Delikátní batátové kostičky, které obsahují sušené cvrčky a moučné červy.
Sušená hovězí kůže je velmi zdravou a chutnou pochoutkou.
Malé chutné kousky se skvěle hodí jako odměna za poslušné chování psa při procházce nebo...
Přírodní sušená pochoutka pro psy s vysokým obsahem kolagenu, elastinu, minerálních látek a tuku.
Sušená hovězí šíjová šlacha je velmi zdravou a chutnou pochoutkou díky vysokému podílu přírodního...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.