Dokas Tyčky s kachními srdíčky a masem 200 g
Související produkty
Silné tyčky z hovězí kůže a kachního masa o délce 33 cm zabaví na delší čas všechny milovníky...
Silné tyčky z hovězí kůže a kuřecího masa o délce 33 cm zabaví na delší čas všechny milovníky...
Detailní popis produktu
Kroucené tyčky z hovězí kůže s kachními srdíčky a masem.
Jejich žvýkání pomáhá udržovat zdravé zuby a dásně.
Vysoká kvalita použitých surovin zaručuje výraznou chuť a vůni.
Jsou velmi oblíbené pro své přírodní složení.
Pamlsky Dokas jsou bez konzervantů, umělých barviv, dochucovadel a glycerinu.
Sáček má praktické uzavírání, pamlsky tak zůstanou déle čerstvé a voňavé.
Složení: hovězí kůže 62 %, filet z kachních prsou 15%, kachní srdíčka 12 %, vedlejší rostlinné produkty
Analýza: hrubé bílkoviny 60,8 %, hrubé oleje a tuky 3,9 %, hrubé popeloviny 2,3 %, hrubá vláknina 0,5 %, vlhkost 11 %
Podávejte jako odměnu.
Zajistěte dostatek pitné vody.
Po otevření pečlivě uzavřete zipem a skladujte v suchu a chladu.
Balení obsahuje kyslíkový absorbér pro uchování kvality výrobku.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pamlsky pro psy |
---|---|
Značka: | Dokas |
Příchuť: | hovězí a telecí |
Druh pamlsku: | žvýkací |
Typ pamlsku: | z hovězí kůže |
Zvíře: | psi |
Složení: | bezobilné |
Země výroby: | CN |
Přírodní veganské kousky s brusinkami a batáty jsou hypoalergenní pamlsky, které jsou ideální na...
Funkční poloměkké pamlsky pro psy obohacené o funkční ingredience. Oliheň obohacená ananasem.
Lahodná kombinace sušených ančoviček a kuřecích prsou je to pravé pro malé i velké milovníky ryb.
Zdravá kombinace sušených kuřecích prsou a kokosu, plná živin a exotické chuti.
Funkční poloměkké pamlsky pro psy obohacené o funkční ingredience. Jehněčí obohacené banánem.
Funkční poloměkké pamlsky pro psy obohacené o funkční ingredience. Sleď obohacený rakytníkem.
Zdravá kombinace sušených kuřecích prsou a jablek plná živin.
Kroucené pochoutky s příchutí slaniny a sýra pro psy.
Funkční poloměkké pamlsky pro psy obohacené o funkční ingredience. Krill obohacený kokosem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.